Trainer

  • ervaringsdeskundige huiswerkontwijker
  • geen leerkracht, maar talentbegeider met humor en plezier in werken met droomdenkers
  • houdt van veel pauzes met een potje poolen en een goed gesprek

 

Trainer van Beelddenkers leren leren is Suzanne Buis. Dit doet ze beeldend, met gevoel en lekker snel. Haar manier van vertellen is heel begrijpelijk, ook voor wie nog nauwelijks iets weet over deze onderwerpen.

Als ervaringsdeskundige functioneert Suzanne Buis als tolk. Ze zorgt voor begrip en waardering voor visueel denkers, hooggevoelige en hoogbegaafde mensen. Suzanne Buis bouwt bruggen tussen hoogbegaafden en de maatschappij, aldus de nominatie voor de Mensa Fonds Awards.Locatie
Droomdenkers Talentcentrum

Leren ontspannen en ontspannen leren: daarbij helpen de coaches van het Droomdenkers Talentcentrum in Limmen, Noord-Holland. Je kunt er terecht voor speciale begeleiding voor hoogsensitieve beelddenkers en hoogbegaafde kinderen, hun ouders en leerkrachten.

Drie coaches zijn om te beginnen ervaringsdeskundigen, en moeders van kinderen met verschillende vormen van ontwikkelingsvoorsprong, creatieve begaafdheid, dyslexie, sensorisch motorische ontwikkelingsproblemen, fascinerende executieve (on?)vaardigheden en een enorm scala aan uitdagingen.

Droomdenkers Talentcentrum

Check ook socials
Facebook: Droomdenkers Talentcentrum 
Instagram: DroomdenkerstalentcentrumEen ruime werk- en leerplek op de begane grond met lekker veel daglicht.


Boven een plek om te pauzeren.


Pooltafel, schaakbord, sjoelbak … genoeg om even bewegend te leren.